Hei, te varmasti sankat lukijajoukot!

Who am I kidding?

 

Hei, Kata.

En sitten koskaan soittanut. Päätin ryhtyä lepakoksi ja muuttaa Siperiaan. Ei sekään sitten loppupeleissä toiminut. Ehkä vain parisuhteet ja miehet eivät ole tarkoitettu kaikille? Ehkä olen yksi niistä 0,004% maapallon ihmisistä jotka eivät koskaan löydä mitään mielenkiintoista, mikä ei ole rasistinen, tunnevammainen tai huonokäytöksinen. Tyydyn kohtalooni: odotan päivää jolloin täytän DTMn ikärajan ja käyn iskemässä itselleni naisen. Yksinkertaisen, saman logiikan ja ajatusmaailman omaavan mukavan naisen. Kuinka niin vaikeaa?

Koulu alkoi, ja ennen kuin huomasimmekaan, tuli myös syksyn kirjoitukset.
Kirjoitin uskonnon ja englannin, molemmista huonommat arvosanat kuin mitä halusin. Enempi lukeminen olisi voinut auttaa, mutta nyt kävi näin. Nähdään korotuksissa keväällä.

Heti kirjoitusten jälkeen tuli myös lokakuu tuoden mukanaan syntymäpäiväni. Täytin kahdeksantoista juopuneena ja sama kaava jatkui melkeinpä koko viikonlopun läpi. Lauantaina käväisin Keravan häpeäpilkussa humaltumassa. Oli ihan mukavaa kävellä umpitunnelissa Juhon käsikynkässä Paijalasta Riihikallioon pikkukengissä viideltä aamuyöllä pakkasessa.

Nim. Varpaissani on rakkoja ja polvi verillä